Cara Main Cabutan Loteri UK

Rakyat Britain nampaknya telah liar kerana undian Loteri UK. Lebih 70% penduduk bermain setiap minggu dan rata-rata 4 juta orang memenangi hadiah. Nombor loteri nasional diambil dua kali seminggu pada hari Rabu dan Sabtu dan lebih dari 32 bilion £ telah dibayar sebagai hadiah sejak dilancarkan pada tahun 1994. Untuk memenangi jackpot, anda mesti memadankan keenam-enam nombor tersebut tetapi hadiah yang lebih kecil diberikan untuk tiga nombor atau lebih banyak lagi.

Untuk mengambil bahagian dalam undian undian di UK, setiap pemain mesti membeli tiket. Cara biasa  Apk XE88 adalah dengan membeli tiket di salah satu daripada 27 500 kedai runcit pengedar sah di mana kad gores win instan juga tersedia. Anda memilih nombor anda dan pembantu kedai memasukkan butiran di terminal khas, yang kemudian menghasilkan tiket yang menyenaraikan nombor yang dipilih. Tiket mempunyai butiran nombor dan tarikh dan nombor siri kod bar.

Dengan perkembangan teknologi, kini juga boleh memainkan loteri nasional Britain secara dalam talian. Anda hanya pergi ke laman web dan masukkan nombor yang anda pilih (dan tentu saja bayar). Anda menerima tiket melalui e-mel, yang boleh dicetak. Kaedah ini cukup dipercayai dan boleh diterima seperti kaedah luar talian selagi anda menggunakan laman web rasmi di mana, sekali lagi, pilihan menang segera tersedia.

Sekiranya seperti saya, anda tidak pandai memilih nombor loteri, anda boleh memilih ‘Lucky Dip’ di mana enam nombor anda dipilih secara rawak oleh komputer. Anda boleh menggunakan set nombor yang sama untuk setiap undian minggu.

Nombor loteri nasional yang menang diiklankan secara meluas; BBC memang menunjukkan undian secara langsung. Sekiranya anda memilih nombor loteri nasional yang menang, anda akan menuliskan nama dan alamat anda di belakang tiket dan menunjukkannya kepada peruncit loteri nasional Britain.

Sudah tentu, jika tidak ada yang menuntut hadiah utama, wang itu akan dibawa ke minggu depan sebagai ‘rollover’.

Satu daripada empat pemenang jackpot dalam undian undian UK adalah sindiket. Malah, pada 30 Disember 2009, sindiket enam dari timur laut England memenangi £ 10 juta (masing-masing £ 1.7 juta). Satu orang menubuhkan sindiket dan menyelaraskan pembelian tiket. Sebilangan besar tempat kerja dan kelab mempunyai sekurang-kurangnya satu sindiket loteri nasional Britain yang beroperasi.

Memainkan undian undian UK semakin lama semakin meningkat. Bermain dengan teks baru-baru ini diperkenalkan dan kemampuan untuk bermain lotere dalam talian telah ditingkatkan dengan munculnya sindiket Elottery yang memberikan peluang tambahan untuk menang ditambah dengan faedah lain.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.