9 Perkara Yang Perlu Ditanya Apabila Membeli Pachislo

Membeli Mesin Slot Pachislo? Inilah yang anda perlu ketahui terlebih dahulu.

Kebanyakan orang yang menjual Mesin Slot Pachislo mereka tidak akan secara sukarela memberitahu anda apa-apa masalah yang mereka hadapi dengan mesin mereka, dan selalunya anda tidak tahu apa itu sehingga anda mendapatkannya dan mula bermain.

1. Adakah ia mempunyai kunci pintu?

Jika tiada kunci pintu anda perlu tahu cara mengakses bahagian dalam mesin tanpa kunci. Jika anda tidak boleh mengakses bahagian dalam JANGAN BELI. Anda tidak akan dapat menukar lampu, menetapkan semula mesin, menyelesaikan kesesakan syiling, dsb. tanpa akses ke bahagian dalam. Jika anda tahu cara membuka pintu tanpa kunci, lakukannya. Tengok kunci. pussy888 Jika kunci adalah kunci standard yang dipegang oleh dua skru yang sangat mudah untuk diganti. Jangkakan untuk membelanjakan kira-kira $25 untuk kunci dan kunci baharu.

2. Adakah kunci pintu telah ditebuk?

Jika ia mempunyai lebih daripada mana-mana kunci kecil atau pemutar skru kepala rata (melainkan ia adalah kunci tong) akan berfungsi. Ini sebenarnya bukan isu, tetapi jika ia menerima suku dan bukan hanya token, anda mungkin mahukan sesuatu yang lebih selamat. Jika anda memutuskan untuk menggantikannya, jangkakan untuk membelanjakan kira-kira $25 untuk kunci dan kunci baharu.

3. Adakah ia mempunyai kunci set semula?

Untuk mengendalikan mesin anda dengan betul dan menetapkan kemungkinan anda memerlukan sama ada kunci tetapan semula atau suis tetapan semula. Jika mesin tidak mempunyai salah satu daripadanya, anda perlu mencari kunci gantian atau membeli dan memasang suis set semula. Kunci sukar dicari, dan jika anda menemuinya, harapkan membelanjakan sekurang-kurangnya $20 untuk kunci itu. Jika anda cekap dan boleh menggantikan alur keluar di rumah anda, anda hanya boleh membeli dan memasang suis set semula. Dalam talian untuk kira-kira $3.50, kira-kira 1/2 jam untuk dipasang.

4. Adakah sebarang mentol keluar?

Anda perlu memainkan mesin untuk seketika untuk melihat sama ada mentol atau papan lampu terputus. Selalunya ia akan menjadi mentol. Mudah diganti dan anda boleh mencarinya dalam talian. Jika keseluruhan lembaga, bagaimanapun, itu mungkin menjadi isu. Papan boleh menjadi sukar untuk dikesan. Jangkakan untuk membelanjakan $5 – $15 untuk mentol gantian dan $15-$20 untuk papan jika anda boleh mencarinya dalam talian.

Jika mentol berada di belakang mana-mana kaca, lihat betapa mudahnya untuk mengakses mentol. Jika anda menghadapi masalah mengakses mentol, ia mungkin SANGAT sukar untuk diganti. Sesetengah model lama mempunyai penutup kayu di seluruh bahagian dalam pintu yang memerlukan anda membuka pintu sepenuhnya untuk menggantikan mentol lampu.

5. Adakah ia memerlukan token DAN suku?

Ini tidak ada kaitan dengan fungsi mesin, tetapi ramai orang menyukai pilihan untuk dapat menggunakan kuarters. Jika mesin mengambil suku ia juga meningkatkan nilai mesin sebanyak kira-kira 10%.

6. Adakah ia disertakan dengan token?

Jika mesin menerima suku ini bukan satu isu, tetapi kebanyakan menerima token sahaja dan hampir semua mesin Pachislo mengambil.984″ token. Anda memerlukan sekurang-kurangnya 250 token, lebih banyak lagi baik. Jangkakan untuk membelanjakan $20-$25 setiap 250 token .

7. Adakah terdapat sebarang masalah dengan mesin?

Uji mesin SEBELUM anda membeli dan uji jika baik. Jika terdapat isu yang timbul maka anda akan melihatnya dengan segera. Papan lampu, kod ralat, isu corong, masalah mekanisme syiling. Uji SEMUA fungsi, malah pembayaran corong.

8. Adakah terdapat sebarang karat?

Mana-mana karat, dalam atau luar, ia cukup untuk anda pergi. Karat bermakna ia sama ada air rosak atau disimpan di kawasan lembap. Keluarkan corong dan periksa tempat logam di bawah untuk karat. Periksa skru yang menahan apa sahaja di bahagian bawah mesin juga. Karat permukaan mungkin tidak menjadi isu, tetapi KAWASAN karat permukaan yang BESAR bermakna mesin tidak dijaga dengan baik. Anda akan melihat masalah pada masa hadapan walaupun mesin berfungsi dengan baik pada mulanya jika anda melihat banyak karat.

9. Adakah ia mempunyai manual?

Anda benar-benar memerlukan manual untuk mengendalikan mesin anda. Manual yang baik akan memberitahu anda cara menetapkan semula mesin anda, maksud kod ralat yang berbeza, cara menyelesaikan masalah dan membaiki masalah, dsb. Manual mesin asal mungkin berfungsi untuk seseorang yang mempunyai sedikit pengalaman dengan mesin slot, tetapi jika ini mesin pertama anda cari sesuatu dengan lebih banyak maklumat daripada manual umum sepuluh muka surat standard.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.